MAX vinner Grand Prix i Årets Kampanj på Stockholm Media Week

2023-09-21 11:31 (Uppdaterad 2023-09-21 11:33)

MAX och mediebyrån Hear vinner Grand Prix i Årets Kampanj för sin Grand Chicken Launch under Stockholm Media Awards. I kategorin Årets Kampanj hade MAX två av sju nomineringar och tog hem segern med medielösningen för Grand Chicken.

När Stockholm Media Week tillkännagav nomineringarna för Årets Kampanj kunde man läsa att ”årets mediekampanj mot en definierad målgrupp belönar en annonsör och dennes tävlande partners för ett insiktsfullt, disciplinoberoende och kreativt anslag. Kampanjens medielösning skall vara genomtänkt och effektiv och mediestrategin ska tydligt ha påverkat kampanjresultatet positivt.”

- Grand Chicken är en av de mest framgångsrika kampanjerna MAX lanserat, säger Maria Ziv som är marknadsdirektör på MAX Burgers. Genom en otrolig teaminsats med samverkan från media, creative och PR har vi kunnat skapa ett integrerat kommunikationsarbete, kreativa medialösningar och ett fint mediehantverk. Detta har utvecklat vårt varumärke, drivit beteendeförändring och hjälpt ta marknadsandelar. Vi går in med passion och vilja att göra bättre i allt vi gör. Tack för det här priset!

Juryns motivering lyder:

”I den här kampanjen har annonsören tagit tjuren vid hornen för att ge svenska folket en helt ny upplevelse. När tala är silver och tiga är guld så återstår bara att ropa ut budskapet så högt och stort som möjligt. Det brukar heta att less is more men hela juryn kände att more faktiskt är more. Vi fick sätta tänderna i en gediget utarbetad kampanj där både insikt, strategi, lösning och resultat glänste i gyllene färg och gjorde juryn hungrig på mer. Årets vinnare, Grand Prix, är en stark och bred mediekampanj där budskap och format går hand i hand. Baserat på en enkel insikt har köpt media spelat en avgörande roll och dess möjligheter har MAX-imerats”.

 

 

För mer information och intervjumöjligheter vänligen kontakta Lovisa Haeger, pressansvarig MAX Burgers.
Telefon: 0705 88 95 03
Mail: lovisa.haeger@max.se