MAX värvar Henric Byström som kommunikationschef

2023-08-22 08:10 (Uppdaterad 2023-08-22 08:11)

Restaurangkedjan MAX värvar Henric Byström till rollen som Head of Communications. Henric kommer senast från Carlsberg och kommer ingå i marknadsledningsgruppen som leds av Maria Ziv, CMO på MAX.

Henric Byström har en lång karriär inom kommunikation och hållbarhet bakom sig och kommer senast från Carlsberg Sverige där han ingick i ledningsgruppen som kommunikationsdirektör. Henric har på Carlsberg varit med och utvecklat och förnyat företaget samt bidragit till att stärka dess hållbarhetsarbete och anseende genom konsekvent och kreativ kommunikation.

 

- På MAX resa att bli världens bästa burgarkedja behövs världens bästa kollegor. Som ett av Sveriges mest älskade varumärken har vi ambitionen att göra MAX lika älskat på våra övriga marknader, Henrics roll är en viktig del av den resan, säger Maria Ziv, CMO på MAX Burgers.

 

I sin nya roll på MAX har Henric övergripande ansvar för olika funktioner på kommunikationsavdelningen som PR, Corporate Communications, internkommunikation och gästkommunikation på alla fyra marknader; Sverige, Norge, Danmark och Polen.

 

- Jag är taggad och tacksam för den här möjligheten. Att byta från bärs till burgare känns som ett givet val. MAX är ett av Sveriges starkaste varumärken med en imponerande tillväxtresa där hållbarhetsarbetet leder vägen. Och det ska bli riktigt spännande att vara en del av resan framåt och tillsammans med mitt team skapa affärsdrivande kommunikation, säger Henric Byström som är ny kommunikationschef på MAX Burgers.

 

 

För mer information kontakta:

Lovisa Haeger, pressansvarig MAX Burgers
lovisa.haeger@max.se