Max utmanar på Hamburger Hill -öppnar vid Värnamo

Luleå 2007-06-18 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:33) Max Hamburgerrestauranger fortsätter att expandera och utmana sina konkurrenter. Nu slås dörrarna upp till den 53:e restaurangen, denna gång på Bredasten utanför Värnamo. Max serverar idag Sveriges godaste hamburgare och i samband med Värnamo-restaurangen är kriget om gästerna större än någonsin - grannar till Max är nämligen Burger King och McDonalds!
- Öppningen av restaurangen i Värnamo innebär en stor utmaning för oss då våra främsta konkurrenter ligger alldeles runt hörnet. Samtidigt är läget en riktig drömplacering då vi gärna etablerar oss i närheten av våra konkurrenter, säger Richard Bergfors, vd på Max Hamburgerrestauranger.

Den nya restaurangen innebär 40 nya arbetstillfällen och rekryteringen har pågått under hela våren. Restaurangen erbjuder 140 sittplatser inomhus, 100 sittplatser utomhus, ett lekland samt Drive-in.

På Max serveras alltid svenskt nötkött och svensk kyckling. Max är dessutom den nyttigaste snabbmatskedjan, vilket är något som Richard Bergfors tror kommer att locka gästerna till Max restaurang på Hamburger Hill.

- Vårt utbud är i särklass det nyttigaste snabbmatsalternativet på den svenska marknaden och vi vinner även de flesta smaktesterna. Med tanke på att människor tänker allt mer på sin hälsa ska det blir roligt att erbjuda såväl invånare som förbiresande på E4:an nyttig snabbmat, säger Richard Bergfors.