Max tilldelas pris av Sustainable Brands

Luleå 2012-03-20 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Ipsos/Synovates har för andra året genomfört undersökningen Sustainable Brands. Max utnämndes till branschetta och på 18e plats i den totala listan. Det var 16 branschkategorier som korades och igår delades både priserna ut till de vinnande företagen där Max vice VD Christoffer Bergfors deltog.
- Att vårt klimatarbete och vårt ansvarstagande uppmärksammas är uppskattat. Det driver oss att arbeta ännu mer med hållbarhet, säger Christoffer Bergfors.

Det var på Scandic Anglais som diplomen till vinnarna delades ut igår. Andra vinnare var COOP, KPA Pension, Scandic, Apoteket och Clas Ohlson som även de stod med i debattpanelen under kvällen. Grunden i undersökningen är FN:s riktlinjer Global Compact som anger hur företag skall arbeta med miljöansvar, för mänskliga rättigheter, bättre arbetsförhållanden och motverkan av korruption. Vidare gjordes undersökningen med 8000 deltagare som valts ut för att representera svenska folket i en konsumentroll.

För mer information se: http://sustainablebrands.idg.se/