MAX öppnar tre nya restauranger i Stockholmsområdet

2024-05-08 08:58 (Uppdaterad 2024-05-08 09:01)

MAX Burgers tillväxtresa fortsätter och inom fem veckor kommer burgarkedjan etablera tre nya restauranger i Stockholmstrakten. Det rör sig om Rågsved och Kungens Kurva i södra delen av Stockholm samt Moraberg i Södertälje. Rågsved är först ut och öppnar den 8 maj intill väg 226. Restaurangen har plats för över 160 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya arbetstillfällen i närområdet.

- Vi är väldigt stolta och glada över att MAX tillväxtresa ökar och att ha möjlighet att etablera flera nya restauranger den närmsta tiden i Stockholmstrakten. Vi har sökt efter ytterligare passande restauranglägen i huvudstaden under många år och det känns fantastiskt kul att det äntligen är dags att öppna. Att det dessutom innebär tre öppningar under de närmsta fem veckorna är verkligen maxat kul! Vi ser fram emot att välkomna både boende i närområdena och bilburna gäster som passerar,säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Javad Mahmoudi är nytillträdd restaurangchef på MAX i Rågsved och har jobbat på burgarkedjan i snart 6 år, senast som biträdande restaurangchef på MAX flaggskepp på Kungsgatan 4. Att flytta till ett nytt land utan familj och vänner kan vara en utmaning för vem som helst. För Javad var det precis vad som hände när han kom till Sverige utan språkkunskaper eller utbildning. Men med hjälp av kollegorna på MAX kände han sig som en del av familjen och lyckades göra en snabb karriär, och står nu som restaurangchef - något han strävat efter.

- Det bästa med MAX är att en kille som mig, “Nobody” kan bli “Somebody”, om man visar framfötterna och jobbar hårt. Här blir man en del av gemenskapen och det är en fantastisk känsla som jag hoppas kan vara inspirerande för andra, säger Javad Mahmoudi, restaurangchef MAX Rågsved.

Öppningsceremonin sker den 8 maj klockan 10:00 och leds av Richard Bergfors, koncernchef, och Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers tillsammans med restaurangchef Javad Mahmoudi. På plats under ceremonin för att klippa det röda bandet finns Älvsjö AIK och Rågsveds IF som MAX sponsrar, representerat genom Tobias Tegnestrand, klubbchef i Rågsveds IF och Elin Brundin, ansvarig för marknad och sponsorskap i Älvsjö AIK.

- MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och vi är oerhört stolta över att vara en del av Älvsjö AIK och Rågsveds IF fortsatta satsning inom fotbollen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Restaurangen ligger på Rågsvedsvägen 104, 124 65 Bandhagen, och är öppen söndag till torsdag klockan 10:00 – 02:00 samt fredag och lördag klockan 10:00 – 04:00.