Max öppnar sin största restaurang någonsin

Luleå 2015-11-11 12:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Max väljer att maxa i Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia och slår imorgon upp portarna till kedjans största restaurang någonsin. På över 600 kvadratmeter och med en personalstyrka på nästan 50 personer fortsätter Max expandera och servera Sveriges godaste hamburgare.

– Restaurangen blir Max 103:e i Sverige och vår andra i Solna. Självklart satsar vi stort i Nordens största köpcentrum. Gallerian kommer att ha otroligt många besökare och vi vill såklart kunna erbjuda alla hungriga gäster Sveriges godaste burgare, säger Christoffer Bergfors vice vd på Max.

Mall of Scandinavia är byggt i nordisk arkitektur med inspiration från de fyra elementen jord, vind, eld och vatten. Den nya Maxrestaurangen ligger precis intill Friends Arena, i det så kallade ”Vattentorget” i Dining Plaza.

– För att hamburgarna ska blir riktigt goda lagar vi alltid på beställning. Med vårt nya beställningssystem och med hela nio Expresskiosker i restaurangen kommer det bli väldigt smidigt för gästerna, säger Christoffer Bergfors.

Restaurangen är 603 kvadratmeter stor till ytan med plats för totalt 165 gäster. För de yngre finns en lekhörna inne i restaurangen. Ett 50-tal duktiga medarbetare har rekryterats, de flesta mellan 19-26 år.

Mall of Scandinavia kommer erbjuda sina besökare något utöver det vanliga och satsar på att bli en internationell shoppingdestination likväl som att erbjuda Stockholms bästa restaurangupplevelse. Köpcentret kommer inhysa bland annat en Imax-bio, ca 200 butiker och ett 20-tal restauranger.