Max öppnar nr 2 i Kalmar idag

Luleå 2012-03-15 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Idag öppnar Max sin andra restaurang i Kalmar. I oktober 2007 slog den första restaurangen upp sina dörrar i det gamla Polishuset och följande dess framgång öppnas nu en andra restaurang i Guldfågeln Arena. Under gårdagens smygpremiär lät sig inte gästerna väntas på utan var lokalen full av nyfikna kalmarbor. Totalt har ca 40 personer rekryterats till restaurangen som är Max 88:e restaurang i Sverige.
- Kalmar välkomnade vår första restaurang med öppna armar och vi känner minst sagt ett stort stöd i samband med den andra öppningen, säger Richard Bergfors vd på Max.

Kommunalfullmäktiges ordförande i Kalmar, Roger Kaliff (S) klippte bandet igår tillsammans med Richard Bergfors. Följande öppningsceremonin bjöds gästerna på hamburgare och champagne. I Guldfågeln Arena kommer både Max förse sportfantasterna med mat men även erbjuda omgivningen en besöksanledning övriga dagar i veckan. Vidare erbjuder Guldfågeln Arenas placering längs med E22an en rastplats för resenärer till och från Öland. Restaurangen har 200 sittplatser, varav 80 är utomhus samt en drive-in för automotiva besök.