MAX öppnar intill E4:an vid Åby i Norrköping

2023-05-24 08:35 (Uppdaterad 2023-05-24 08:38)

Nu slår MAX upp portarna till den nya restaurangen vid Åby, det blir den tredje restaurangen i Norrköping och nummer 149 i Sverige. På restaurangen som ligger utmed E4:an i södergående riktning finns plats för över 270 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 70 nya jobbtillfällen i området.

MAX tillväxtresa i Sverige fortsätter och vid Jursla industriområde strax norr om Norrköping är den nya restaurangen belägen. Den 149:e MAX-restaurangen i Sverige har generöst med sittplatser, 137 platser inomhus och 137 utomhus, ligger strategiskt intill E4:an och för bilburna gäster finns goda parkerings- och laddmöjligheter samt drive in.

- Restaurangen vid Åby är ett perfekt exempel där alla våra serveringsalternativ kommer till sin fulla rätt. Gäster som beställer via appen kan till exempel välja att få maten utburen till bordet, bilen eller direkt till entrén, allt för att göra det så enkelt som möjligt för våra gäster. Detta är vår tredje restaurang i Norrköping och med denna så hoppas vi nu kunna fånga upp alla bilburna gäster från E4:an, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Rebecka Thor blir restaurangchef på MAX vid Åby. Hon har jobbat hos den norrländska burgarkedjan i 16 år och snabbt klättrat uppåt från extrajobb vidare till restaurangchef. Hon menar att det bästa med jobbet är gemenskapen och att man träffar så otroligt många fina personer.

- Gemenskapen och det ständiga lärandet är något jag älskar med mitt arbete på MAX! Att få växa tillsammans med MAX, det är en magisk känsla att se sina anställda utvecklas och göra sina egna resor precis som jag en gång gjorde. I mitt arbete är jag väldigt mån om att engagera och inspirera alla i mitt team att sträva efter samma mål och ambitioner och jag är så glad över att så många drivna och duktiga personer valde att söka sig till oss, säger Rebecka Thor.

Öppningsceremonin sker den 24 maj klockan 10:00 och leds av Richard Bergfors, koncernchef, och Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers tillsammans med vice VD Martin Oppenheimer och restaurangchef Rebecka Thor. På plats under ceremonin finns även IFK Norrköping, som MAX sponsrar, representerat av lagkaptenen My Cato, målvakten Sofia Hjern och managern/tränaren Tor-Arne Fredheim som kommer få äran att klippa bandet.

- MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och vi är oerhört stolta över att vara en del av IFK Norrköpings fortsatta satsning inom fotbollen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Restaurangen ligger på Cylindervägen 3, 616 34 Åby, och är öppen klockan 10:00 – 24:00 alla dagar.