Max öppnar i Slagsta

Luleå 2013-06-19 09:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Den 19 juni öppnar Max sin nya restaurang i Slagsta i södra Stockholm. Restaurangen blir den andra i området och den fjortonde i Stockholmsregionen. Restaurangen skapar 50 nya arbetstillfällen.

– Vi ser fortfarande effekter av momssänkningen och det är roligt att ha möjlighet att öppna ytterligare en restaurang i Stockholmsområdet där vi kan erbjuda Sveriges godaste hamburgare, säger Richard Bergfors, vd, på Max.

Flera oberoende smaktester placerar Max hamburgare som godast och företaget sätter stor vikt vid bra råvaror och att laga maten på beställning. Max har även de senaste 10 åren fokuserat på att skapa hälsosamma alternativ på menyn och 2003 lanserades Delifreshsortimentet som ger alla en möjlighet att äta en nyckelhålsmärkt måltid, och den med en särskild diet kan njuta av en GI- eller Low-Carb-burgare.

Under våren har detta sortiment fått ett tillskott med åtta nya sallader, där ingredienserna skakas med dressingen för att smaken ska vara lika god från första till sista tuggan. Restaurangen är certifierad för Nyckelhålet på restaurang.

– Vi vill att alla ska kunna hitta en favorit på Max. Genom att komponera din hamburgare med olika tillval och dryck erbjuder vi över 1000 olika menykombinationer, säger Richard Bergfors.

Den nya restaurangen ligger på Fågelviksvägen 2 och nås smidigt från E4/E20. Restaurangen erbjuder gästerna gratis wifi och är utrustad med expresskassor som skickar beställningen automatiskt till köket. I restaurangen finns 122 sittplatser och för de som vill ta med sig maten direkt i bilen finns drive-in.

Fakta om restaurangen:
Öppnar: 19:e juni
Lekplats: Ja
Antal sittplatser: 122
Öppettider: Alla dagar 10-02