Kungsbacka blir äntligen med en MAX – första stoppet på öppningsturné

2020-09-09 07:18 (Uppdaterad 2020-09-09 07:22)

Nu öppnar äntligen MAX i Kungsbacka, den 159:e MAX-restaurangen i världen. Innan har Kungsbackaborna behövt ta sig till Mölndal eller Sisjön för en Friscoburgare, men från den 9 september behöver de bara ta cykeln eller ge sig iväg på en shoppingtur till iHede köpcentrum för att besöka MAX.

- Vi uppskattar den här sidan av vårt avlånga land och har i flera år aktivt letat efter rätt lägen för nya restauranger. Den 9 september är Kungsbacka först ut av höstens tre öppningar av nya MAX-restauranger i Västsverige, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Nu tar öppningar av nya restauranger fart igen efter vårens paus och Kungsbacka inleder öppningsturnén för MAX. Därefter följer öppning av MAX i Lindholmen och Nordstan i centrala Göteborg. Restaurangchef Fhilip Skoglund, som tidigare har arbetat på MAX i Borås, är laddad inför öppningen.

- Jag har anställt 50 fantastiska medarbetare som ser fram emot att göra det här till en succé. Det ska bli kul att lära känna Kungsbackas burgarälskare och vi ser fram emot att göra dem supernöjda, säger Fhilip Skoglund.

Restaurangen har totalt plats för 170 gäster med en luftig serveringsyta inomhus och en uteservering i trevlig miljö. Med närheten till iHede köpcentrum finns det gott om parkeringsplatser för både bil och cykel. Restaurangen har åtta Expresskassor för smidig beställning och snabb service.  MAX i Kungsbacka erbjuder flera takeaway-lösningar för gäster som föredrar det. Förutom drive-in finns möjligheten att beställa och betala digitalt via MAX app och få maten serverad vid bordet eller levererad till bilen på parkeringen.

Invigningen är klockan 10.00 den 9 september. Kungsbackas kommunalråd Lisa Andersson finns på plats för att klippa bandet tillsammans med Richard Bergfors, koncernchef och Christoffer Bergfors, vice koncernchef. Därefter öppnar restaurangen och restaurangchef Fhilip Skoglund med personal hälsar alla välkomna.