Max nominerad för bästa upplevda service

Luleå 2013-04-08 10:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Max är ett av tre nominerade företag till utmärkelsen ServiceScore® 2013 i klassen Restaurang. I den årliga mätningen är det svenska folket som betygsätter företag och myndigheter när det gäller hur de ger service. Vinnaren koras den 10 april.

– Att bli nominerad när det är svenska folket som röstar känns extra roligt. Vårt mål är att skapa den bästa helhetsupplevelsen för våra gäster. Då räcker det inte med att bara servera goda hamburgare, att hela tiden ha gästen i fokus är otroligt viktigt, säger Christoffer Bergfors, vice vd på Max Hamburgerrestauranger.

Om undersökningen
Mätningen genomförs med hjälp av ett riksrepresentativt urval via Cint (webbpaneler med över 400 000 panellister). I år har totalt 17 branscher kartlagts och ServiceScore® utnämningarna bygger på över 2000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar.

Svaren visar även att det finns stora skillnader mellan de olika branscherna och när det gäller Hotell och Restaurang så menar svenska folket att de får en hög servicenivå jämfört med andra branscher.

För mer information om Servicescore http://servicescore.se/