Max Kungspassagen slår upp portarna

Luleå 2012-08-23 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Femton miljoner burgare och ett kraftigt ansiktslyft senare, slår Max idag upp portarna till restaurangen i Kungspassagen, Umeå. Restaurangen som öppnade första gången 1991 har genomgått en helrenovering som resulterat i ny inredning, fler sittplatser och större servering. Restaurangkonceptet som tagits fram för utlandsexpansionen i Norge testas nu i Umeå.
- Umeå har alltid varit en viktig marknad för oss och det känns väldigt bra att nu kunna välkomna våra gäster till nya fräscha lokaler. Vi letar även efter lägen att öppna en tredje och fjärde restaurang i Umeå, säger Richard Bergfors vd på Max.

Max Kungspassagen kommer ha 140 sittplatser och vara utrustad med expresskassor som möjliggör för gästerna att snabbt och smidigt lägga beställningar direkt till köket. Även Max vid E4:an har genomgått en helrenovering. Renoveringarna är första steget i en ytterligare expansion i Umeå.

Max är först ut att öppna i Kungspassagen som genomgår en stor ombyggnad till en av norra Sveriges största citygallerior. Gallerian planeras stå helt klar 2014. Antalet butiker har då ökats från dagens cirka 30 till 60 butiker, och handelsytan mer än fördubblats.