Max ger 40 nya jobb i Skövde!

Luleå 2007-11-09 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Nu är det äntligen klart! Bygglov har godkänts och byggavdelningen på Max har satt igång med de sista detaljerna inför bygget av ytterligare en Max- restaurang. Och intresset har varit stor bland Skövdeborna, inte minst bland studenter som ser stor möjlighet att söka jobb där. Totalt söker Max ca 40 medarbetare varav flera chefer.
- Ja, det stämmer att vi behöver ett riktigt vasst och hungrigt gäng till vår Skövde-restaurang. Idag finns vi inte i staden så det ska bli riktigt kul att få erbjuda Skövde Sveriges godaste hamburgare, säger Richard Bergfors, VD på Max Hamburgerrestauranger AB.

Den nya restaurangen ligger vid handelsområdet Stallsiken och innebär ca 40 nya arbetstillfällen varav flera chefspositioner. Max fortsätter att vinna smaktester och samtidigt satsa än mer på nyckelhålsmärkta hamburgare och tillbehör samt GI-burgare. I Skövde tror man kunna locka över konkurrenternas gäster genom just de nyttigare alternativen.

- Ja, vi har redan bevis för att servera Sveriges godaste hamburgare och nu ska vi satsa ännu mer på att få utmärkelsen som Sveriges nyttigaste hamburgerrestaurang, säger Richard Bergfors.

Restaurangen kommer att erbjuda 150 sittplatser inomhus och 60 platser utomhus samt Drive-In och lekplats. 2006 var ett rekordår med nio nyetableringar och en försäljningsökning på över 20 % - ett av historiens bästa resultat. Under 2007 beräknas totalt tio nya restauranger öppnas.