Max expanderar i Stockholmsregionen

Luleå 2012-12-06 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Nu kan även Värmdöborna ta del av Max hamburgare som idag slår upp portarna till sin trettonde restaurang i Stockholmsområdet. Max restaurang, 95:e i ordningen, invigdes igår kväll under smygpremiären av Monica Pettersson, kommunstyrelsens ordförande. Den nya restaurangen är belägen på Afrodites väg 3 och skapar 50 nya jobb.
- Smak och kvalitet är två grundpelare på Max. Att svenska folket utsett våra burgare till Sveriges godaste är något vi är mycket stolta över. Att kunna erbjuda Värmdöborna de godaste burgarna men också hälsosamma och klimatsmarta alternativ är otroligt roligt, säger Richard Bergfors, vd, Max.

Flera oberoende smaktester placerar Max hamburgare som godast och företaget sätter stor vikt vid bra råvaror och att laga maten på beställning. Max har även de senaste 10 åren fokuserat på att skapa hälsosamma alternativ på menyn och 2003 lanserades Delifreshsortimentet som ger alla en möjlighet att äta en nyckelhålsmärkt måltid, och den med en särskild diet kan njuta av en GI- eller Low-Carb-burgare. Genom att komponera din hamburgare med olika tillval och dryck finns det över 1000 olika menykombinationer på Max.

- Vi hälsar Max hamburgerrestaurang välkomna till Mölnvik i Gustavsberg. Etableringen ger värdefulla arbetstillfällen i kommunen och vi är glada att få välkomna ännu en näringsidkare till Värmdö, säger Monica Pettersson, kommunstyrelsens ordförande, Värmdö.

Den nya Maxrestaurangen är belägen på Afrodites väg 3 i Gustavsberg och har 92 sittplatser samt drive in. För leksugna barn finns det både en lekplats utomhus och en lekdel inomhus med tv-hörna och xbox. Max restaurang är utrustad med expresskassor som möjliggör för gästerna att snabbt och smidigt lägga beställningar direkt till köket. Gästerna kan även ta del av gratis wifi-uppkoppling och kaffe på maten. Öppettider: alla dagar kl.10-23. Under julhelgen: julafton kl.10-15, juldagen kl.12-23, nyårsafton kl.10-15 och nyårsdagen kl.12-23.