Max etablerar sig i Västerås - för tredje gången!

Luleå 2010-12-27 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Sveriges snabbast växande hamburgerkedja Max kommer till våren att öppna sin tredje restaurang i Västerås. Etableringen innebär 50 nya jobb.
- Västerås är en expansiv stad för oss och det känns jättekul att öppna en tredje restaurang där. Vi har hittat ett mycket bra läge längst E18. För tillfället pågår bygge och planering av detta för att vi ska kunna öppna till våren, säger Richard Bergfors, vd på Max.

Max hamburgerrestauranger har under de senaste åren expanderat kraftigt i Sverige. I år har kedjan öppnat nio nya restauranger och planen inför 2011 är att etablera ytterligare 13 nya restauranger. Västerås blir den sjätte staden där Max öppnar sin tredje restaurang.

- Vi har märkt att våra etableringar påverkar hela näringslivet på orten positivt. Dels genom att vi skapar nya arbetstillfällen men också för att intresset för att äta ute ökar, säger Richard Bergfors.

Max hamburgare utsågs med bred marginal till Sveriges godaste i en undersökning genomförd av ISI Wissing. Samma undersökningsföretag gör också årligen en undersökning om vilken hamburgerkedja som har de nöjdaste kunderna - Max har placerat sig i topp åtta år i rad.

Max tredje restaurang i Västerås planeras att öppna till våren. Restaurangen kommer inrymmas i ett nybyggt miljöhus som ligger vid järnvägsstationen.