MAX är först ut med bilservering och adderar bordsservering i alla sina restauranger

2020-03-29 16:41 (Uppdaterad 2020-03-30 06:00)

Nu lanserar MAX bordsservering och den unika lösningen bilservering. Från och med den här veckan kommer man kunna få maten utburen till sin bil på parkeringen, till bordet man sitter vid i restaurangen eller på uteserveringen. Beställningen sker digitalt. Dessutom finns en hel meny som är anpassad för take away och hemkörning.

- Vi vill alltid vara först med lösningar för våra gäster och i de här tiderna är valmöjlighet och anpassning a och o. Jag är glad över att vi kan leverera nya alternativ så snabbt. Genom det här ökar vi servicen och flexibiliteten ytterligare. Sitt kvar i bilen, jogga på plats utanför eller vänta vid ett bord, det gör du som du vill. Du kan få din favoritburgare på MAX på ett säkert sätt, säger Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på MAX.

För några veckor sedan lanserade MAX en hel meny som speciellt framtagen för hemkörning som har gjort stor succé på hemkörningsfronten. Nu kommer burgaren, som heter DeliVery Cheezy och hela övriga menyn tas ut i alla kanaler och man kommer därmed kunna beställa den som take away och drive in också.

- DeliVery Cheezy utvecklas till en Very Cheezy, säger Christoffer Bergfors. Den specialanpassade burgaren har seglat upp som en favorit och nu när många av gästerna vill ta med sig maten passar det bra med en burgare som är extra god när den har fått gotta till sig. Personligen beställer jag ofta extra ost, men det behövs inte för den här burgaren.

Till den specialanpassade menyn hör också ett mål med Chicken wings.

Under förra veckan lanserades kampanjburgaren och nyheten Chili Burger som toppas med en vegetarisk chili. Nyheten finns självklart också att få hemkörd till dörren eller att hämta upp i drive-in. Tillsammans med Chili Burger gör också Chili Fries entré på menyn. Läs mer om Chili Burger, Delivery Cheezy och MAX nya beställningssätt på www.max.se.