Magic GI - nytt succébröd i hyllan

Luleå 2009-09-10 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) 2008 års lansering av premiumhamburgerbrödet Frisco i butik började som ett testprojekt och blev snabbt en stor försäljningssuccé. Korvbrödsbagarn och hamburgerkedjan Max fortsätter nu sitt samarbete och presenterar hamburgerbrödet Magic GI.
Hamburgerbrödet Magic GI är det senaste resultatet av det framgångsrika samarbetet mellan Korvbrödsbagarn och Max. Brödet har serverats på Max restauranger sedan 2007 och gör nu sällskap med storsäljaren Frisco i dagligvaruhandeln. Magic GI kan med fördel även användas som frukostbröd.

- Vi ser att marknaden för hamburgerbröd fortsätter att växa och att det finns en ökad efterfrågan på prisvärda, innovativa och enkla måltidslösningar. Magic GI är ett bra komplement till den som söker ett nyttigare alternativ, säger Richard Bergfors, VD Max.

Magic GI innehåller solrosfrön med en hög andel nyttiga fleromättade fettsyror, pumpakärnor som är rika på mineraler vitaminer och protein samt linfrö med mycket kostfiber.

Bröden är bakade på naturliga råvaror utan konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser. Konserveringsmedlet är ersatt med det bästa sättet att behålla bröd färskt ? att djupfrysa det direkt när det lämnat ugnen. Brödet tinas sedan på sin väg till butiken.