Luleå som utvald stad att testa nyheter från MAX

2020-07-03 09:21 (Uppdaterad 2020-07-03 09:28)

I mitten på juli öppnar MAX sin restaurang på Robertsviksvägen i Luleå i ny tappning. För att uppmärksamma öppningen och ge Luleåborna ”det lilla extra” så lanseras flera nyheter – endast i Luleå. De som är sugna på att testa MAX egna Sweet Potato Fries eller dubbel Friscoburgare får helt enkelt besöka den svenska burgarkedjans nuvarande hemstad.

- Eftersom hela familjen har starka band till Luleå så vill ge Luleborna det lilla extra. De här nyheterna kommer direkt från MAX burgarlabb, säger Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på MAX. Dubbel Friscoburgare och Dubbel Originalburgare gör världspremiär i Luleå idag. Vi kör dessutom debut för vår egen Sweet Potato Fries och det blir Luleborna som avgör hur det blir för resten av Sverige.

MAX har funnits i Luleå i nästan 50 år och har fyra restauranger och sitt huvudkontor i staden. Att staden ligger familjen Bergfors varmt om hjärtat går inte att ta miste om. När MAX Robertsvik har nyöppning den 15 juli rullas röda mattan ut.

- Vi har vårt ursprung och vårt hjärta i Norrbotten. Det ska bli spännande att introducera vårt senaste designkoncept från Gert Wingårdh på MAX i Robertsvik, fortsätter Christoffer. Det blir ceremoni och unika öppningserbjudanden. Jag och min bror Richard kommer tillbaka hem och är på plats under öppningen, det blir sommarens höjdpunkt för oss!

När MAX på Robertsviksgatan öppnar den 15 juli kommer man som enda restaurang i Sverige kunna avnjuta Västerbottensost Sticks med hjortrondipp samt Lyxshake Hjortron som en hyllning till det lokala matarvet.

 

För frågor, bilder eller intervjuer, vänligen kontakta:
Lovisa Haeger
lovisa.haeger@max.se
070 588 95 03

 

MAX i Robertsvik nyöppnar den 15 juli kl 10 med en öppningsceremoni. På plats för att klippa bandet finns Lenita Ericson som är ordförande för Luleås kommunstyrelse. Från MAX planerar Richard och Christoffer Bergfors att finnas på plats för öppningen. Dubbel Frisco, Dubbel Original och Sweet Potato Fries kommer att finnas på alla MAX restauranger i Luleå from den 3 juli. Lyxshake Hjortron och Hjortrondipp finns endast på MAX Robertsvik i samband med öppningsdagen.