Luleå först ut när Max börjar med mobila betalningar

Luleå 2013-01-21 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Från och med tisdag den 22 januari kan alla Luleåbor köpa hamburgare även om de har glömt plånboken hemma. Max börjar då med mobila betalningar och först ut i Sverige är Luleå.
- Satsningen på mobila betalningar är en naturlig del i arbetet att genom digitala lösningar förenkla för våra gäster. SEQR är smart, snabbt och säkert och går att använda på samtliga restauranger i Luleå. Sedan tidigare kan våra gäster beställa och betala genom våra expresskassor och ta del av erbjudanden via appen Max Locator, säger Anders Forssten, marknadschef på Max.

Ett presentkort värt 5 000 kronor som till exempel kan användas för att köpa 119 Originalburgare eller bjuda 94 kompisar på lunch, går till den gäst som gör den första mobilbetalningen på Max restaurang i Lilla shopping i Luleå tisdagen den 22:a januari.

Max lösning för mobila betalningar kommer från företaget SEQR. Allt som behövs för att komma igång är en smart mobil och företagets app som finns både för Iphone och Androidtelefoner. Under lanseringsperioden kommer SEQR att ha personal på plats i Max fyra restauranger i Luleå. Alla som betalar med mobilen till och med den 3:e februari bjuds på en Originalburgare.

Om SEQR
SEQR, utvecklat av Seamless, är marknadens enklaste och snabbaste lösning för mobila betalningar. Allt kunden behöver göra är att med SEQR-appen skanna en QR-kod vid kassan och godkänna betalningen med sin Pinkod. SEQR fungerar lika enkelt i fysisk handel och i e-handel och är både snabbare och säkrare än kortbetalningar. Tack vare tekniken krävs ingen investering av handlaren. Det räcker med en dekal med en QR-kod vid kassan och sedan sparar handlaren pengar på varje transaktion tack vare den mycket låga transaktionsavgiften. www.seqr.se