Klart att Max expanderar i Umeå

Luleå 2013-03-20 13:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32)

Nu är det klart att Max öppnar sin tredje restaurang i Umeå. Ett arrendeavtal är skrivet med Ikano Retail Center och restaurangen blir granne med det nya handelsområdet vid IKEA. Max kommer bygga en fristående byggnad enligt företagets nya restaurangkoncept.

­Max har sedan tidigare två restauranger i Umeå vilka båda nyligen genomgått en renovering och fått ett ordentligt ansiktslyft. Den nya restaurangen blir den första Max med drive-in i Umeå och kommer ligga i direkt anslutning till Ikeas handelsområde med en större galleria.

– Umeå är en av de städer där vi funnits längst i. Jag har själv arbetat här och besöker staden ofta. Det känns därför extra roligt att våra restauranger går så bra och vi får möjlighet att expandera ytterligare, säger Richard Bergfors, vd, Max Hamburgerrestauranger.

Under 2012 öppnade Max sju nya restauranger på Arlanda, i Kalmar, Göteborg, Malmö, Köping, Värmdö och Upplands Väsby. Max expanderade även i Norge med två nya restauranger och den första mars öppnades den första restaurangen i Danmark.
Ett drömläge, jag är otroligt glad. Våra två befintliga restauranger går väldigt bra och vi tror starkt på Umeå som är en stor tillväxtmotor i regionen, säger Richard Bergfors, vd Max Hamburgerrestauranger.

Planerad öppning för restaurangen i Umeå är våren 2015.