<span> <p><strong>Iskalla nyheter från Max och Seattle’s Best Coffee</strong></p> </span>

Luleå 2014-06-03 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32)

Lagom till sommaren lanserar Max tre olika sorters svalkande och goda islatte från Starbucksägda Seattle’s Best Coffee. På menyn hos Max finns sedan tidigare i år både latte, cappuccino, espresso och bryggkaffe från den USA-ledande kaffeleverantören.

De nya isdryckerna kommer i smakerna Iced latte, Iced vanilla latte som serveras med grädde och Iced caramel latte, som kommer med både grädde och Starbucks egen karamelltopping.

- Islatte blir allt mer populärt som ett svalkande alternativ till vanligt kaffe. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder en fikastund med riktigt goda kaffealternativ av hög kvalitet. Kaffet från Seattle´s Best Coffee passar utmärkt i en islatte då det har en något lägre syra och bönorna är hårdare rostade, vilket ger en väldigt len smak, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max.

Sedan Max inledde sitt samarbete med Seattle´s Best Coffee tidigare i år har varje Max-restaurang specialutbildat en egen kaffeexpert. Dessutom har alla maskiner bytts ut för att erbjuda optimal temperatur, allt för att kunna säkerställa att gästerna på Max får en perfekt smakupplevelse.

- En islatte är ett väldigt uppskattat alternativ till kaffe och passar utmärkt när det är varmt ute och som svalka under långa bilturer i sommar. Genom samarbetet med Seattle’s Best Coffee kan vi erbjuda våra gäster en riktigt god kaffestund, säger Jonas Mårtensson.

De nya smakerna Iced latte, Iced vanilla latte och Iced caramel latte kostar 35 kronor. Produkterna finns att köpa på alla Max restauranger i Sverige från och med den 2 juni. Alla Max kaffeprodukterär Fairtrade-certifierade.