Idag öppnar Max sin andra restaurang i Malmö

Luleå 2011-01-20 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Idag öppnar hamburgerkedjan Max sin andra restaurang i Malmö, denna gång vid Ystadvägen. 50 duktiga nyrekryterade medarbetare är tillsatta och VD Richard Bergfors är mycket hoppfull.
- Äntligen får vi öppna en till restaurang i Malmö! Vår första har gått mycket bra och Malmöborna har efterfrågat fler, så detta känns fantastiskt, säger Richard Bergfors.

Redan på onsdagkvällen hade restaurangen smygpremiär då lokalbefolkningen fick möjlighet att provsmaka hamburgare och skåla i champagne. Kommunfullmäktiges ordförande Kent Andersson klippte bandet och bröderna Richard och Christoffer Bergfors, vd och vice vd på Max var på plats.

Max utbud av nyckelhålsmärkta måltider samt satsning på miljön tror man har bidragit till att ytterligare en restaurang varit eftertraktat i Malmö. Och inte minst det vegetariska utbudet med falafel.

- Vi har haft Sveriges nöjdaste kunder i nio år i rad och vinner även de flesta smaktester. Jag tror att det kommer att gå jättebra för vår andra restaurang här i Malmö, säger Richard Bergfors.

Max hamburgerrestauranger har ett stort engagemang för miljön. Alla rätter på menyn är klimatmärkta, vilket gör det lätt för kunden att påverka miljön med sina val. All klimatpåverkan - från jord till bord - kompenseras genom trädplantering i Afrika. Att företaget tar ställning för miljön är nu även tydligt i och med den nya restaurangbyggnaden. Det nya huset uppfyller Boverkets krav för miljöklassad byggnad, t e x sker belysningen med LED-lampor och longlife-lysrör, vilket dragit ner belysningens energianvändning med 50 procent. I anslutning till restaurangen finns det också laddstolpar för att ladda el-bilar.


Information om restaurangen:

Antal sittplatser: 135 st. inne (ca 50 st. ute)
Drive-In: Ja
Lekplats: Ja
Gratis WLAN: Ja
Expresskassa vid entrén: Ja
Laddstolpe för elbilar: Ja