Idag öppnar Max nr 3 i Västerås

Luleå 2011-04-14 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Idag öppnar hamburgerkedjan Max sin tredje restaurang i Västerås, vid Folkparksmotet. 50 duktiga nyrekryterade medarbetare är tillsatta och kön var lång igår när det var smygpremiär. Kommunfullmäktige Britt Sandström klippte bandet.
- Vi har ett stort stöd och efterfrågan av Västeråsborna, därför är det extra roligt att öppna restaurang nummer tre här, säger Richard Bergfors, VD på Max.

På onsdagskvällen hade restaurangen premiär för lokalbefolkningen som fick beskåda när kommunfullmäktiges ordförande Britt Sandström klippte invigningsbandet. Sedan bjöds det på såväl champagne och hamburgare. Att öppna en tredje restaurang i en och samma stad är ett tydligt bevis på att befolkningen där gillar Max.

- Vi har haft Sveriges nöjdaste kunder i nio år i rad och vinner även de flesta smaktester. I Västerås har vi alltid haft ett stort stöd och engagemang från våra gäster så detta känns jättekul, säger Richard Bergfors.

Max hamburgerrestauranger har ett stort engagemang för miljön. Alla rätter på menyn är klimatmärkta, vilket gör det lätt för kunden att påverka miljön med sina val. All klimatpåverkan - från jord till bord - kompenseras genom trädplantering i Afrika. Att företaget tar ställning för miljön är nu även tydligt i och med den nya restaurangbyggnaden. Det nya huset uppfyller Boverkets krav för miljöklassad byggnad, t e x sker belysningen med LED-lampor och longlife-lysrör, vilket dragit ner belysningens energianvändning med 50 procent. I anslutning till restaurangen finns det också laddstolpar för att ladda el-bilar.


Information om restaurangen
Antal sittplatser: 135 st. inne (ca 50 st. ute)
Drive-In: Ja
Lekplats: Ja
Gratis WLAN: Ja
Expresskassa vid entrén: Ja
Laddstolpe för elbilar: Ja