Hon blir ny PR-ansvarig på Max

Luleå 2015-10-15 20:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Den svenska hamburgerkedjan Max har fått en ny PR-ansvarig. Fredrika Fredmark, som har lång erfarenhet av kommunikationsarbete på bland annat Friskolornas riksförbund och PR-byråerna Westander och JMW, tar över rollen. 

– Fredrika har varit på plats hos oss hela våren som konsult och vi är väldigt glada över att hon nu har tackat ja till en fast tjänst som PR-ansvarig. Med sina gedigna erfarenheter kommer Fredrika att förstärka såväl vårt pro-aktiva PR-arbete som vår hållbarhetskommunikation, säger Christoffer Bergfors, vice vd Max Hamburgerrestauranger.

Max Hamburgerrestauranger startades 1968 av Curt Bergfors och sambon Britta. Företaget har sedan dess drivits av familjen Bergfors. Idag är bröderna Richard och Christoffer vd respektive vice vd över totalt 102 restauranger i Sverige och ett ytterligare tiotal i Norge, Danmark och Förenade Arabemiraten.

– Jag är otroligt stolt över att ha fått det här jobbet. Max är ett av Sveriges mest intressanta företag och dessutom kommer jag in i ett spännande läge med en stark tillväxt både i Sverige och internationellt. Max är ett familjeföretag som präglas av ett starkt entreprenörskap med sunda värderingar och genuint engagemang. Jag ser fram emot att få vara med på Max fortsatta resa, säger Fredrika Fredmark.

Fredrika övertar rollen som PR-ansvarig från Alexandra William-Olsson som har gått vidare till OKQ8. Fredrika har redan inlett arbetet som PR-ansvarig.