Hallon lakrits nytt tillskott i Lyxshake-familjen

Luleå 2016-04-22 14:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Ett tydligt vårtecken är att Max presenterar årets nya Lyxshakesmak. Lyxshake är en av Max absolut mest populära produkter och idag lanseras en helt ny spännande smak som inte liknar någon tidigare – nämligen Hallon lakrits.

– Vi tycker det är jätteroligt att lansera en lite annorlunda smak med hallon och lakrits som redan är en uppskattad kombination hos många. Den nya blandningen ger både sötma och lite sälta, som tillsammans med mjukglass och grädde blir en härlig dryck att svalka sig med under lite varmare dagar. Den är redan en klar favorit hos mig, säger Jonas Mårtensson, Chefskock på Max.

Lyxshake Hallon lakrits består av mjölk, mjukglass, hallontopping, lakritstopping och kulor av hallon- och lakritsfudge, som blandas och toppas med vispgrädde för extra krämighet.

Den nya smaken blir en uppskattad tillökning i Lyxshake-familjen och ett väldigt bra komplement till de befintliga smakerna Espresso Caramel, Choklad och Jordgubb. Produkterna finns att köpa från och med idag på alla Maxrestauranger i Sverige med undantag för Arlanda.

Priset ligger på 42 kr (+27 kr vid byte av läsk i måltid) med lokala prisavvikelser i till exempel Åre, och Arlanda.