Efter succén förra året: Max och Greenfamiljen återvänder till Way Out West

Stockholm 2017-03-07 11:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Max följer upp förra årets succé med världens första gröna Maxrestaurang på Way Out West. På menyn kommer Greenfamiljen - Max helvegetariska och lakto-ovo-vegetariska burgare - att finnas. Festivalbesökarna kan även se fram emot nya smakupplevelser. 

– Vi planerar för ett par goda nyheter på årets Way Out West meny och kommer fortsätta hålla en hög nivå av enkelhet och snabbhet i beställning och servering, säger Tobias Karlsson-Malmborg, marknadschef på Max. 

Max bygger även i år en fullskalig restaurang i anslutning till Björngårdsvillan mitt i Slottsskogen och håller öppet under festivalen den 10-12 augusti. Under förra årets Way Out West så blev Max gröna restaurang ett välkommet tillskott i matutbudet. 

– Vi är mycket glada att vi fortsätter samarbetet med Max.  Genom att Max finns på plats löser vi en stor del av behovet för festivalbesökarna att få god och hållbar mat snabbt, säger Patrick Fredriksson, grundare och festivalansvarig på Luger som arrangerar Way Out West. 

Förra året slogs nytt säljrekord med 15 burgare per minut och mer än varannan såld burgare var Halloumiburgaren. Den helvegetariska BBQ Sandwich var det näst populäraste valet hos festivalbesökarna. Därefter kom Crispy Mexican och Greenburgaren. 

– Vi siktar på att göra ännu fler festivalbesökare mätta och glada i år, säger Tobias Karlsson-Malmborg. För oss handlar det alltid om att göra världen lite godare. På Way Out West gör vi det genom att erbjuda goda klimatsmarta måltider så att helhetsupplevelsen hos festivalbesökarna blir så bra som möjligt.