Anmäl dig till höstens burgardiet MinimizeYou

Luleå 2011-05-30 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Känner du för en nystart i ditt liv där hälsa och välmående ska spela en större roll än den gör idag? Är du samtidigt ett hamburger-fan? Då ska du anmäla dig till höstens kanske roligaste diet, MinimizeYou 2011. Under sex veckor är det bara en sak du får stoppa i munnen - hamburgare.
Efter succén med MinimizeYou 2009 har vi nu valt att dra igång projektet igen. Därför söker vi nu Dig som vill vara med i höstens upplaga. Projektet pågår mellan den 18 september - 30 oktober. Du kan under denna tid ha ett helt normalt liv. Med ett undantag, du måste äta hamburgare varje dag (låter kanske inte så tokigt). Du kommer även bli coachad på distans av Johan Groundstroem - vem annars!

År 2009 utmanade Johan Groundstroem svenska folket med den burgardiet han själv genomförde 2007, MinimizeMe. Efter en rekryteringsprocess med flera hundra intresseanmälningar antogs till slut fem personer runt om i landet, som alltså skulle äta Max nyckelhålsmärkta hamburgare under sex veckor. Samtidigt skulle de coachas med träning på distans av Johan. Läkarkontroller genomfördes kontinuerligt för att försäkra sig om att deltagarna mådde bra under perioden. Resultatet? Totalt minus 60 kilo och ett bättre välmående för samtliga deltagare, det kallar vi för burgarsuccé.

- Detta är så klart ett kvitto på det jag alltid förespråkat, att hamburgare är bra mat. Våra nyckelhålsmärkta burgare är inte bara hälsosamma, de är förbaskat goda också, säger Richard Bergfors, vd på Max.

Gå in på Minimizeyou.se och läs mer samt anmäl dig. Totalt kommer sex personer att delta och den som lyckats förbättra sin hälsa på bästa sätt belönas dessutom med en avkopplande resa för två till varmare breddgrader. Sista anmälningsdagen är den 31 juli. Lycka till!