MAX stolt sponsor av Svenska Cupen och dina CS-drömmar

Vi vet att allt börjar med en dröm. Vi på MAX har följt våra sedan vi öppnade vår första restaurang i Gällivare 1968.  Sedan dess har vi aldrig slutat att drömma – i stället har vi ständigt fortsatt att utmana oss själva, provat nya sätt att göra saker på och varje dag försökt bli lite bättre än igår. Precis som vi tror att du och många andra CS-spelare alltid vill utvecklas och bli bättre.

För oss på MAX har vårt ständiga sökande bland annat landat i allt från gröna burgare till klimatpositiva menyer – och nya smakkombinationer som fått det att vattnas i munnen hos tusentals och åter tusentals gäster. Samtidigt fortsätter vi att drömma och inspireras av dig som också vågar drömma stort – att kanske, kanske, kanske få möta NIP eller Lilmix eller EYEBALLERS.

Därför är vi stolta sponsorer av den nya CS-turneringen Svenska Cupen som anordnas av Fragbite. En cup med öppet kval och möjlighet att möta några av Sveriges bästa lag, som NIP, Lilmix och EYEBALLERS. Att kunna vara med på resan att ge CS-spelare runt om i landet chansen att få möta något av dessa absoluta världslag är vårt sätt att hylla gaming-scenen.

Men, för att orka spela är det viktigt att käka och fylla kroppen med energi. Samtidigt behöver det gå fort och vara enkelt att lägga din beställning, annars finns ju risk att du missar nästa match. Därför finns vår nya app – är du riktigt snabb hinner du beställa i freeze time. Ladda ner appen här: https://onelink.to/xk7sky

MAX, stolt sponsor av stora CS-drömmar.

Vill du läsa mer om Svenska Cupen och hur du anmäler dig och ditt lag? Klicka här: https://svenskacupen.gg/