Hälsa på MAX

På MAX Burgers vet vi att matvanor och smakpreferenser är mycket individuella, vilket är anledningen till att vi alltid strävar efter att erbjuda en varierad meny som tillgodoser våra gästers olika behov och önskningar. På MAX Burgers vill vi göra det möjligt för alla våra gäster att äta väl och göra medvetna val.

Hälsosam mat

Allt fler av våra gäster väljer att minska sin köttkonsumtion. Så 2016 lanserades vår gröna familj vilket innebar en femfaldig ökning av antalet måltider på vår gröna meny. Det var  stort intresse, och den gröna familjen blev vår mest framgångsrika produktlansering någonsin. Över åren har vi fortsatt att utöka menyn med gröna alternativ som smakar lika bra som de som innehåller kött. I maj 2019 lanserade vi Plant Beef. Den här burgaren är gjord av växtbaserat protein och har utvecklats av vår egen köksmästare. Den liknar nötkött både till smak och utseende och erbjuds som en alternativ proteinkälla i alla våra Grand Deluxe-burgare.

2021 lanserade vi vår kompletta meny med sallad i våra polska restauranger; Crispy No Chicken Salad, Crispy Chicken Salad, Grilloumi® sallad och Grillad Chicken Salad. 

Hälsosam arbetsplats

Vi är en viktig arbetsgivare för unga människor på de marknader där vi
finns, därför vill vi bidra till en arbetsplats där alla passar in oavsett kön, etnicitet, ålder etc. Alla ska må bra när de är hos oss, vare sig de är anställda eller gäster. Arbetsmiljön är ibland stressig och arbetstiderna kan vara obekväma därför är det viktigt med tydliga policyer och mål. Vi arbetar specifikt med följande:

  • Den fysiska arbetsmiljön
  • Den psykosociala arbetsmiljön
  • Jämställdhet och mångfald
  • Utbildning
  • Ledarutveckling

Hälsosam personal

Vi vill att våra medarbetare ska växa med oss, både som individer och i sina yrkesroller, det är därför vi erbjuder alla våra anställda möjligheten att delta i en rad utbildningar, varav några är obligatoriska. I MAX Acadademy finns temakurser i allt från arbetsrätt och livsmedelssäkerhet till hållbarhet och konflikthantering. Programmet tjänar också till att sprida MAX-andan som är viktig på MAX. Här betonas alla människors lika värde och hur vi ser på det arbete vi gör och vår omgivning. Med MAX Academy utvecklas vi tillsammans för att bli bättre kollegor och ett bättre företag.

Kontakta oss

Om du får kännedom eller misstankar om att det förekommer allvarliga missförhållanden inom MAX ber vi dig rapportera det via vår visselblåsarkanal. Genom kanalen kan du vara helt anonym och din rapport behandlas med full sekretess.

Du hittar kanalen här.