Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Läs en bok med MAX!

Under mars kommer vi i samarbete med Rabén & Sjögren att dela ut specialutgåvor av fyra nya böcker i Maxboxen. Ambitionen är att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa. Vi hoppas att hela familjen ska få många mysiga lässtunder tillsammans.

Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt. I den här boken ska Ludde klä på sig, men det blir alldelse tokigt. Vardagssituationer blir roliga fantasilekar.

Den andra boken - Fia och djuren ska Fia och hennes vänner på utflykt. Fia har gjort saft och bullar. Solen skiner och efter en liten promenad hittar Fia en mysig plats under ett träd. Men Fia har så många vänner att hålla reda på. Plötsligt är Knatten borta... Fia hittar honom under björnen! Stackars Knatten, och vart tog Igge Pigge vägen?

I boken - Här kommer brandbilen får vi veta allt som händer under brandmännens spännande vardag! När Halvan leker brandman blir leken på riktigt. Larmet går på brandstationen och Halvan rycker ut med sin brandbil.

Välkommen till Monsterdeckarnas värld med mysrysliga piratspöken och andra varelser som ställer till otyg - Piratens vålnad! Leo och Loretta har åkt på semester. De bor i en liten söt stad där det finns ett gammalt piratskepp att besöka. När de går på en guidad tur så känener sig Loretta plötsligt sjuk, och de måste tillbaka till hotellet. Samma natt börjar det ske en massa inbrott och folk verkar känna igen Loretta vart de än går. Vad är det som pågår? Det tänker monsterdeckarna Leo och Loretta ta reda på!

Barnböckerna är en omtyckt och uppskattad överraskning i Maxboxen för såväl stora som små läsare. För mer information om Rabén & Sjögren besök www.rabensjogren.se.