Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Vår Green-familj

Det här är inte bara burgare. Det är vårt sätt att erbjuda Sveriges godaste burgare till alla. Chili ‘n’ Cheese är en burgare med tydlig smak av cheddar, jalapeños adderar hetta som rundas av med vår Originaldressing. Crispy No Chicken är en krispig burgare som har en mix av sötma och hetta från sriracha-ketchupen som svalkas ner av äggfri majonnäs. Crispy Nuggets är frasiga, panerade vegetariska nuggets. 

Chili ´n cheese

Chili 'n' Cheese (lakto-ovo)

Ingredienser: Sesambröd, vegetarisk burgare (med protein från soja och vete smaksatt med champinjoner, vitkål och dinkel), rödlök, isbergssallad, smält cheddardip, cheddarost, jalapénos och orginaldressing.

Burgaren/pattyn är helt växtbaserad. Observera dock att den samfriteras med produkter som innehåller ost, gluten samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Cheddardippen och cheddarosten är gjorda med vegetabiliskt enzym.

Crispy no chicken

Crispy No Chicken (vegansk)

Ingredienser: Friscobröd, vegetarisk burgare (med en bas av sojaprotein), sriracha-ketchup, gurka, tomat, isberssallad och äggfri majonnäs.

Burgaren/pattyn är helt växtbaserad och glutenfri.

crispy nuggets

Crispy Nuggets (vegansk)

Ingredienser:Crispy Nuggets (med bas av sojaprotein) kommer med valfri dipsås. Crispy Nuggets är helt växtbaserade och glutenfria.

Veganska dipsåser: Sriracha-ketchup, BBQ, Sweet & Sour, Sweet mustard och äggfri majonnäs.

 

BBQ Sandwich (vegansk)

Ingredienser: Friscobröd, BBQ Pulled Oumph!, rödlök, isbergssallad, jalapeños och äggfri majonnäs. Det går även bra att få denna burgare glutenfri. Säg till i kassan att du vill ha ett glutenfritt bröd.

Vegansk: Brödet rostas i separat brödrost.

Lakto-ovo: Brödet samrostas med bröd som innehåller ägg.

Halloumiburgare (lakto-ovo)

Ingredienser: Briochebröd, jalapeñosalsa, halloumiburgare, tomat, rödlök, isbergssallad och majonnäs.

Briochebrödet innehåller ägg och smör. Det går bra att få denna burgare med något av våra andra bröd som alla är fria från ägg och smör. Säg till i kassan vid beställning.

Halloumin är glutenfri och innehåller mjölk. Dock samfriteras den med produkter som innehåller gluten samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Löpen är vegetabilisk. Majonnäsen innehåller ägg. Det går dock bra att få en äggfri majonnäs om det önskas. Säg till i kassan vid beställning.

Halloumisallad (lakto-ovo)

Ingredienser: Matvete, isbergssallad, lollo rosso, ruccola, äpple, tranbär, spenat, broccoli, morot, grillad paprika, grillad tomat, cocktailtomater, gurka, lök, kryddor samt en halloumiburgare. Skakas med valfri dressing.

Om äggfri dressing önskas rekommenderar vi senapsdressing.

Halloumin är glutenfri och innehåller mjölk. Dock samfriteras den med produkter som innehåller gluten samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Löpen är vegetabilisk.