Sveriges godaste burgare

Läs en bok med MAX!

Under oktober kommer vi i samarbete med Tukan förlag att dela ut specialutgåvor av fyra nya böcker i Maxboxen. Ambitionen är att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa. Vi hoppas att hela familjen ska få många mysiga lässtunder tillsammans.

I djurens hus finns allt från gigantiska ormar till kaxiga papegojor. Filippa är inte rädd, hon tycker det är spännande. Men morfar är inte överdrivet förtjust i spindelattacker och luriga lemurer. Filippa & morfar i djurens hus är den tredje sagan om finurliga Filippa och hennes mysiga morfar.

Första dagen på ridskolan tycker Kaj att hästarna är jättestora. Han vågar knappt hälsa på dem. Men som tur är går det snabbt över. Ridläraren är snäll, och trots bajsattacker och spöken längtar Kaj hela veckan till ridlektionen. Om det bara inte vore för den där hoppningen...

En solig sommardag, en pruttig bil och en glad morfar - vad kan gå fel? En hel del tydligen. Solen går i moln, molnen får liv och morfar får bada. En perfekt utflykt tycker Filippa. Filippa & morfar på utflykt är den fjärde sagan om finurliga Filippa och hennes muysiga morfar.

Kaj ska inleda sommaren med att gå på fotbollsskola. Första dagen berättar tränaren att i slutet av veckan kommer Lilla Sportspegeln för att göra ett tv-inslag. Och...de ska ha med sig en hemlig gäst. Sjukt spännande, tycker alla barnen.

Barnböckerna är en omtyckt och uppskattad överraskning i Maxboxen för såväl stora som små läsare. För mer information om Tukan förlag besök www.tukanforlag.se.