Sveriges godaste burgare

Svalka dig med nya somriga Lyxshakes från Max

Luleå 2014-05-09 00:00 (Uppdaterad 2014-05-20 18:06) Max lanserar nu två nya smaker av en av deras absolut populäraste produkter – handgjorda Lyxshakes. Dessa lyxiga shakes gör skäl för namnet då de tillverkas traditionsenligt i restaurangen medan du väntar. Mango och Äppelpaj är nyheterna som ska släcka törsten på Max i sommar.

- Våra Lyxshakes är de mest omtalade produkter vi har och vi får ofta frågan om vilka nya smaker som är på gång. I år är det Mango och Äppelpaj, och de är helt fantastiska. Jag är övertygad om att de kommer bli favoriter bland våra Lyxshakes-fans, säger Jonas Mårtensson, Chefskock på Max.

Max handgjorda Lyxshakes tillverkas av mjukglass som vispas tillsammans med mjölk och gästen val av smak i form av mangobitar eller äpplen med kanel. Därefter toppas shaken med en klick grädde för att skapa en god och krämig produkt. De nya smakerna Mango och Äppelpaj är ensamma i sitt slag och passar utmärkt att svalka sig med en varm sommardag. Mango passar dig som önskar en söt, god och fruktig shake men för dig som föredrar hur äpplen och kanel gifter sig i munnen – välj då äppelpaj.

Max Lyxshakes finns sedan tidigare i smakerna; Blåbär, Choklad, Hallon och Jordgubb.

Pris och tillgänglighet
De nya smakerna av Lyxshake, Mango och Äppelpaj kostar 41 kronor (eller + 24 kronor istället för läsk till ditt mål), övriga smaker Blåbär, Choklad, Hallon och Jordgubb kostar 39 kronor(eller + 22 kronor istället för läsk till ditt mål). Produkterna finns att köpa på alla Max restauranger i Sverige med undantag för Arlanda.