MAX 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Max pressrum

Här hittar du senaste nytt från MAX - pressmeddelanden, bilder och annan information för besökare, press och media.

Senaste nytt

2018-07-18: Nio av tio anser att svenskt kött på hamburgerrestaurang är viktigt

En färsk undersökning visar att närmare nio av tio konsumenter anser att det är viktigt att köttråvaran av hamburgare är från Sverige. Ursprungsmärkning av kött på restaurang och i storkök kan nu dessutom bli obligatorisk om regeringens initiativ går igenom. Syftet med märkningen är att konsumenter ska kunna göra informerade och medvetna val likt det som görs i dagligvaruhandeln. Hamburgarna på MAX innehåller enbart svenskt nötkött och märkningen ”Kött från Sverige” finns på alla MAX restauranger.

2018-07-12: MAX tar världens första klimatpositiva burgare till Way Out West

För tredje året i rad öppnar MAX Burgers upp en fullskalig och helgrön restaurang på Way Out West. I år fortsätter succén, nu med en helt klimatpositiv meny. 

Max i Media

2016-12-30: "Nu har den klassiska Max-burgaren försvunnit – och en annan ska byta namn"

Nyheter 24. Läs mer [Extern länk].

2016-12-09: "Här finns bästa hamburgaren i Stockholm"

Radio Stockholm. Läs mer [Extern länk].

Mer Max i Media.

Klimatbokslut

Vi analyserar årligen vårt klimatarbete och redovisar detta i MAX klimatbokslut.

Fettbokslut

Vi arbetar också kontinuerligt med att göra snabbmaten hälsosammare - i MAX fettbokslut ser ni hur vi har lyckats. Läs mer och ta del av våra fettbokslut.