MAX 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Kantarelltoast med västerbottenost på Frisco Hot Melt Toast

Frisco toast, kantareller, västerbottenost och cream cheese, signerat @losangellife

Ingredienser

Bröd

Frisco Hot Melt Toast

Kött (fisk/kyckling/veg)

-

Tillbehör

4 st skivor Frisco Hot Melt Toast
500 g kantareller
50 g smör
Cream cheese med smak av kantareller
8 st skivor västerbottenost
Salt
Peppar
Mexican spice-kryddmix eller chilipulver

Dressing

-

Tillagning - gör så här

Sätt ugnen på 180 grader.

Hetta upp en panna med en rejäl klick smör i.

Stek toast brödet på var sida tills det fått en gyllenbrun färg och en krispig yta.

Bre varje brödskiva med lite cream cheese och lägg 2 skivor västerbottenost på varje skiva av det smörstekta brödet.

Lägg brödet på en plåt och sätt in ugnen.

Skär stora svampar i mindre bitar.

Stek i smör i en het stekpanna.

Krydda och stek tills vätskan släppt och kantarellerna är gyllene.

Toppa toastbröden med kantarellerna och servera.

Matildasmat är en matblogg där Matilda Mattson delar med sig av mat och allt som hör livet till. Du hittar henne även på Instagram.