MAX 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Ceasarsallad med stekt halloumi och vitlökskrutonger

Frisco toast, halloumi, sallad, avokado, tomater, oliver, rädisor, signerat @healthy_belly

Ingredienser

Bröd

Frisco Hot Melt Toast

Kött (fisk/kyckling/veg)

MAX Halloumiburgare

Tillbehör

Vitlökskrutonger
4 skivor Frisco Hot Melt-toast
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
En nypa havssalt

Stekt halloumi
1 skiva halloumiburgare
1 msk olivolja

Sallad
Hjärtsallad
Romansallad
Grönkål
Avokado
Körsbärstomater
Oliver
Rädisor
Salt och peppar.

Tillbehör
MAX Green & garlic-dressing
Sesamfrön
Pumpafrön
Hampafrön

Dressing

MAX Green & garlic

Tillagning - gör så här

Vitlökskrutonger
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela vitlöken. Gnid in brödskivorna med vitlöken, ringla över olivolja och toppa med salt. Skär brödskivorna i tärningar och lägg på en plåt. Rosta i ugnen cirka 10 minuter.

Stekt halloumi
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek halloumin gyllenbrun, cirka 2-3 minuter på varje sida.

Sallad
Blanda samman alla ingredienser till salladen. Salta och peppra. Toppa med stekt halloumi, vitlökskrutonger och MAX Green & garlic-dressing. Strö över sesam, pumpa och hampafrön.

Receptet är skapat av healthy_belly, du hittar henne här.