MAX 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Garlic Halloumiburger

Garlic Halloumiburger med Green & Garlicsås, bifftomat och avokado.

Ingredienser

Bröd

4 st Frisco bröd - Max.

Kött (fisk/kyckling/veg)

8 skivor Halloumiburgare - Max

Tillbehör

1 Citron
1 msk Bladpersilja, finstrimlad
1 klyfta Vitlök
100 g Blandsallad
2 Bifftomat - skivad
2 Avokado – grovmosade
1 Röd lök, tunnskivad
2 msk Rödvinsvinäger
Tillbehör: sötpotatis fries dipp – Green & Garlic

Dressing

1 burk Green & Garlic – Max

Tillagning - gör så här

Finriv skalet av 1 citron, blanda med strimlad persilja och hackad vitlök. Strö blandning över halloumiburgarna och låt ”marinera” i 30 minuter. Grilla eller stek halloumibugarna så de får fin färg och lägg ihop burgarna:
Först nystekt/grillat bröd, sås, sallad, tomat och halloumiburgare, toppa med mosad avokado och lökskivor vända i lite vinäger. Servera med sötpotatis fries och lite extra dipp till på sidan.