MAX 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Don Vito

Ulrika Bommedahl från Umeå var finalist i Hamburger-SM 2008 med sin burgare Don Vito. 

Ingredienser

Bröd

Max Friscobröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

Max Hamburgare kött

Tillbehör

2-3 dl ruccolasallad
200 g mozzarellaost i skivor
8 skivor parmaskinka

Dressing

0,5 dl soltorkade tomater
0,5 dl urkärnade kalamataoliver
0,5 dl färsk basilika
2 dl Lättcrème fraiche.

Tillagning - gör så här

Stek hamburgaren i olivolja. Lägg på mozzarella i slutet, så den hinner smälta något. Stek parmaskinkan hastigt, så den hinner bli varm. Lägg skinkan på bottenbrödet. Lägg sedan på hamburgaren med osten på. Lägg på dressingen och ruccolasalladen. Avsluta med toppbrödet.