MAX 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Ädelostburgare

Johan Skoglund från Boden deltog i  2008 års Hamburger-SM final med sin Ädelostburgare.

Ingredienser

Bröd

Max Fullkornsbröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

Max Hamburgare kött

Tillbehör

Äppelskiva
Ädelost (typ Gorgonzola)
Bacon

Dressing

1 msk fransk senap
½ msk honung
1 nypa salt och peppar
1 msk limesaft
5½ msk crème fraiche

Tillagning - gör så här

Stek brödet, hamburgaren, bacon samt äppelskivan gyllenbruna. När burgaren vänts och nästan är färdig lägger du på en bit ädelost och låter den smälta. Bred ut senapsdressingen på bottenbrödet.Lägg på hamburgaren, den stekta äppelskivan och två baconbitar. Avsluta med senapsdressing och toppbrödet.