Max 50 år - Sverige äldsta och mest omtyckta burgarkedja

Vegetariska burgare - Greenfamiljen

Nu lanserar vi fem nya gröna alternativ, så att du kan välja från en ännu mer hållbar meny.

Det här är inte bara burgare. Det är vårt sätt att erbjuda Sveriges godaste burgare till alla, med vår nya Green-familj – där alla får plats. Låt oss stolt presentera våra nya lakto ovo-vegetariska samt veganska produkt. Hoppas det ska smaka!

BBQ Sandwich (vegansk)

Ingredienser: Friscobröd, BBQ Pulled Oumph!, rödlök, isbergssallad, jalapeños och äggfri majonnäs.

Det går även bra att få denna burgare glutenfri. Säg till i kassan att du vill ha ett glutenfritt bröd.

Halloumiburgare (lakto-ovo)

Ingredienser: Briochebröd, jalapeñosalsa, halloumiburgare, tomat, rödlök, isbergssallad och majonnäs.

Briochebrödet innehåller ägg och smör. Det går bra att få denna burgare med något av våra andra bröd som alla är fria från ägg och smör. Säg till i kassan vid beställning.

Halloumin är glutenfri och innehåller mjölk. Dock samfriteras den med produkter som innehåller gluten samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Löpen är vegetabilisk. Majonnäsen innehåller ägg. Det går dock bra att få en äggfri majonnäs om det önskas. Säg till i kassan vid beställning.

Crispy Mexican-burgare (lakto-ovo)

Ingredienser: Briochebröd, Pepper jack-ost, bönburgare, gurka, rödlök, isbergssallad och Spicy Originaldressing.

Briochebrödet innehåller ägg och smör. Spicy Originaldressing innehåller ägg.

Önskas vegansk?
Säg ”vegansk Crispy Mexican-burgare” när du beställer i kassan. Då serveras burgaren med sesambröd, utan ost samt med en äggfri majonnäs. Observera dock att den samfriteras med produkter som innehåller ost, gluten samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Själva bönburgaren är vegansk och glutenfri.

Greenburgare (lakto-ovo)

Ingredienser: Mörkt fiberrikt bröd, Cheddarost, Greenburgare, tomat, rödlök, isbergssallad, Originaldressing.

Originaldressingen innehåller ägg.

Önskas vegansk?
Säg ”vegansk Greenburgare” när du beställer i kassan. Då serveras burgaren utan ost samt med en äggfri majonnäs. Observera dock att den samfriteras med produkter som innehåller ost samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Själva Greenburgaren är vegansk.

Halloumisallad (lakto-ovo)

Ingredienser: Matvete, isbergssallad, lollo rosso, ruccola, äpple, tranbär, spenat, broccoli, morot, grillad paprika, grillad tomat, cocktailtomater, gurka, lök, kryddor samt en halloumiburgare. Skakas med valfri dressing.

Om äggfri dressing önskas rekommenderar vi senapsdressing.

Halloumin är glutenfri och innehåller mjölk. Dock samfriteras den med produkter som innehåller gluten samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Löpen är vegetabilisk.

Green Maxbox (lakto-ovo)

Ingredienser: Litet sesambröd, Greenburgare, isbergssallad, Originaldressing, valfritt tillbehör samt liten dryck.

Originaldressingen innehåller ägg.

Önskas vegansk?
Säg ”vegansk Green Maxbox” när du beställer i kassan. Då serveras burgaren med en äggfri majonnäs. Observera dock att den samfriteras med produkter som innehåller ost samt på några få restauranger med kyckling. Vår personal svarar gärna på frågor om samfritering. Själva Greenburgaren är vegansk.