Sveriges godaste

Att laga riktigt goda burgare är ingen konst, det är ett hantverk. Vårt tips är att börja i några enkla principer: välj goda råvaror, var noga med kvaliteten och vill du göra burgare på kött, använd bara svenskt. Till det lägger vi mer än 50 år av burgarkärlek.

Genom åren har vi förfinat, förändrat och skapat nytt. Vi har provat och inspirerats, på finkrogar, kedjor och syltor över hela världen. De bästa idéerna har vi tagit med oss hem till våra egna restauranger.

Vi på MAX älskar såklart våra burgare, det är inte så märkligt. Men att Sverige år efter år utsett dem till landets godaste gör oss lika glada varje gång. Förra året svarade 3001 personer i åldrarna 16-65 på vilken rikstäckande burgarkedja som har de godaste burgarna. Och vi vann, ganska överlägset, både vad gäller kött och vegetariskt. Så tydligen har vi något som alla gillar. Vi tror kort och gott att det är burgarkärleken. Läs mer om undersökningen här.