Smokey Chipotle är det bästa av två, eller kanske till och med tre världar.

Dels den svenska burgartraditionens noggrannhet i valet av råvaror och dess  nyfikenhet som ständigt driver fram nya spännande kombinationer mellan bröden. Dels den amerikanska södern som här speglas i en rökig chipotlesås och blommar ut när den möter de perfekt friterade lökringarnas krispiga yttre.

Tillsammans skapar de en tredje värld, där proteinet du väljer att kröna din burgare med hamnar i stormens öga när svensk nybyggaranda möter amerikansk prärie. Här virvlar basen av krispig isbergssallad och fyllig majonnäs upp och möter syrligheten från picklad rödlök, lyfts vidare av den djupt peppriga smaken från chipotlesåsen och når sitt crescendo när lökringarnas krispiga yta bryts och smaken av mild, söt Sweet Onion bjuder upp till dans. En rykande smakupplevelse fångad mellan två trygga, luftiga och saftiga sötpotatisbröd. Det är Smokey Chipotle.

 

Sweet potato fries. 

Vad är det som är sött, men också salt. Krispigt men ändå mjukt. Sprött och tunt men på samma gång fylligt och mättande. Och som det aldrig, aldrig räcker med bara en av?

Svaret är den finaste friterade sötpotatis du någonsin serverats. Fina i bemärkelsen att de är så pass tunna att de inte riskerar att bli sladdriga, de håller sig krispiga utan att för den delen göra avkall på smaken som givit just den här potatisen sitt namn. För söta är de. En ljuvlig sötma som snarare förstärks än trängs undan av friesens salta yttre. När så många motsatser möts, samsas och tillsammans bjuder dig på en smakupplevelse krävs inte mindre än 16 bokstäver för att ge den ett rättvist namn: Sweet Potato Fries.

Grand Deluxe Smokey Chipotle Burger / Halloumi / Plant Beef / Chicken

  • Med tillbehör och dryck: 96 kr
  • Endast Grand Deluxe Smokey Chipotle Burger / Halloumi / Plant Beef / Chicken: 76 kr
  • Sweet potato fries 30 kr

Om du vill läsa mer om vår mat och meny så hittar du den här.

Beställ någon av våra nya goda burgare på ditt sätt. Vi erbjuder bland annat take away, drive in eller hemleverans genom någon av våra delivery-kanaler. Lär mer här.