Om Delifresh

Redan 2003 var vi först ut med att satsa på  hälsosamma menyalternativ: Delifresh. Vi förändrade våra menyer, vilket fick till följd att vi förändrade hela snabbmatsbranschen. Det dröjde nämligen inte länge förrän våra konkurrenter följde efter och gjorde i stort sett samma sak.

Delifresh - lite fett, massor av smak

Vårt Delifresh-sortiment är mat, dryck och desserter med lite fett men med massor av smak. Välj en grönsallad eller minimorötter till ditt Delifreshmål och drick en lightläsk, juice eller vatten. Max har dessutom ett utbud av produkter med lågt GI. Utvecklingsarbetet med Delifresh-sortimentet tog oss sju månader och pågår än. När vi lanserade Delifresh gjorde vi bland annat följande förändringar:

  • Kycklingburgaren med rågbröd innehåller endast 6 % fett.
  • Delifresh boxen med en ny hamburgare, äpplen och juice - innebär en sänkning av boxens fetthalt från 12,5 procent till 4 procent!
  • I den nya linjen ingår även en fettsnål dressing (7,6 %).

Det här har hänt sedan

  • 2016: Max femdubblar utbudet av gröna alternativ på menyn och lanserar en burgare som är helt vegan.
  • 2014: Max och Kronfågel inleder ett samarbete i frysdisken med två olika kycklingburgare och nuggets. Några månader senare får Delifresh kycklingburgaren utmärkelsen ”Årets MåBra-val 2014” Må Bra.
  • 2013: Max lanserar nya matiga sallader som snabbt blir en stor succé.
  • 2011: Max blir den första konceptstyrda restaurangkedjan som certifieras med Nyckelhålet på restaurang.
  • 2010: Äppelklyftor tillkommer i sortimentet och vi byter till havssalt. Fettet i maten minskas med 152 ton.
  • 2009: Max GI-bröd lanseras i butik under namnet Magic GI.
  • 2007: Max lanserar en GI-burgare serverad i ett GI-bröd med ett GI-värde under 55.2006: Bönsallad som tillbehör till din måltid.
  • 2005: Low Carb-burgare, en hamburgare utan bröd. Slim - nyckelhålsmärkt hamburgare, lika mager som keso. Inga tillsatta transfetter på Max.
  • 2004: Nyckelhålsmärkt pastasallad.